Η Εταιρεία μας

architecture-designPlan

Η τεχνική εταιρεία Αργουδέλης ιδρύθηκε το 1972 από τον Θεόδωρο Αργουδέλη. Στόχος της εταιρείας η κατασκευή υψηλής ποιότητας κτιρίων, κατοικιών και γραφείων, στην περιοχή του Πειραιά όπου και αρχικώς δραστηριοποιήθηκε και αναγνωρίστηκε.

Στην πορεία των ετών και μέχρι σήμερα, η εταιρεία παρακολουθώντας τόσο τις εξελίξεις των εποχών όσο και τις απαιτήσεις των πελατών, χρησιμοποιώντας έμπειρα συνεργεία με υψηλά δεδομένα ποιότητας, και ακολουθώντας από κοντά την εξέλιξη των υλικών στο τομέα της δόμησης σε συνδυασμό πάντα με τις τεχνολογικές εξελίξεις, δημιουργεί ασφαλείς, σύγχρονες και εξαιρετικής αισθητικής κατοικίες.

Η εταιρεία στα μέσα της δεκαετίας του '90, με ταυτόχρονη ενίσχυση του δυναμικού της με την συμμετοχή των αδελφών Γιάννη & Αλέξανδρου Αργουδέλη και μετέπειτα της Ελεάννας Αργουδέλη, επέκτεινε τις οικοδομικές της δραστηριότητες στην ευρύτερη περιοχή των Νοτίων Προαστίων της πρωτεύουσας. Πλέον μια νέα άποψη συνάδει με την φιλοσοφία της εταιρείας συνδυάζοντας την εμπειρία του ιδρυτή της με τις πρωτοπόρες ιδέες και αντιλήψεις των υιών, τόσο στην κατασκευή πολυτελών πολυκατοικιών όσο και στη δημιουργία επαγγελματικών κτιρίων.

Υπεύθυνος μελετητής και επιβλέπων των έργων της εταιρείας, είναι ο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π., ενώ στον τομέα της οικονομοτεχνικής και κατασκευαστικής επίβλεψης δραστηροποιείται ο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , και στον τομέα διεκπεραίωσης και προώθησης ακινήτων η Ελεάννα Αργουδέλη.

Τα γραφεία της εταιρείας βρίσκονται επί της οδού Καραΐσκου 132, στον Πειραιά.

Τηλ.: 210. 45.13.014 – 210. 41.86.144
Κιν.: 695. 72.71.205
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

energiaki-apodosi

Διεκπεραίωση ημιυπαίθριων χώρων και νομιμοποιήση αυθαιρέτων.

Ανακατασκευή - ανακαίνιση κατοικιών και επαγγελματικών χώρων